torsdag 17 december 2009

En liten väska till


Igår fick jag en beställning på dregellapp med matchande pixiväska och beställaren valde "elefant-tyget" från Stoff och Stil som är en av mina egna favoriter.

Idag har det varit julklappsinslagning på löpande band och sen har jag förstås sytt en del också men bild på det senare, då det är en present...

tisdag 15 december 2009

Kanske...



Idag kom ett litet paket på posten, innehållande pixiböcker med liknelser, dvs. små bibelberättelser, då en del frågat efter detta som doppresent eller liknande.

Och till följd av detta har jag nu sytt ett "set" och det är dags att skicka iväg en dregellapp med matchande pixiväxa till Småland och kanske leder detta till något... men mer om detta när jag vet... ;)

Dregellapp+pixiväska med "bibelpixi"
Pris 80 kr/set

Mjukisbyxa



Hittade detta randiga "mjukistyg" på min shoppingrunda för nån vecka sen och idag var det dags att "inviga", så varför inte ett parhärligt mjuka byxor? Sen blev det förstås även ett par till lillasysters nalle (från nallebutiken) och en matchande tröja vilket jag inte har någon bild på nu.
Tyvärr får jag inga superbra bilder med min kamera men byxorna är randiga i vinrött och mörkblått med mörkblå muddar. Jag har även sytt fast resåren i midjan för att den inte ska snurra sig.




Randig mjukisbyxa stl 68
pris: 90 kr

Intresserad eller frågor? Skriv ett mail...

Alla mina priser inkluderar frakt.

Dregellappar

Ja, eftersom vädret har varit kyligt och motivationen att plugga inte varit på topp så har symaskinerna gått varma ett visst antal timmar de senaste dagarna och nu kommer massa bilder på en gång...

Först tre dregellappar:



1. Blåblommig med blå fleece
2. Gulrutig med bär och röd fleece
3. Ljusgrönrutig med limegrön fleece


... och två till, varav en har tryckknapp istället för kardborreband.



4. Ljuslila med vit fleece
5. Gul med orange blommor och vit fleece



... och till sist en hög med färgglada dubbletter ;)

6. Svart med vita blommor & vit fleece
7. Gröna elefanter med limegrön fleece
8. Blå med prickar & blå fleece
9. Brun med trasdockor & blå fleece
10. Brun med trasdockor & grön fleece


Pris: 45 kr styck / 3 för 120 kr
(Inkl. fraktkostnader)

måndag 14 december 2009

Ännu en måndag

Tiden går och snart är det bara en vecka kvar till jul. Idag har symaskinerna gått varma och jag har sytt en hel del dregellappar i olika tyger. Bilder har jag inte hunnit ta än så dom kommer.
I övrigt har jag dammat av mina excel-kunskaper och ordnat ett system över alla alster jag har till försäljning hemma, så skönt att skapa lite ordning i kaoset! När man bor trångt måste man ju hitta lite andra områden man kan skapa ordning på. ;)
Och så funderar jag på att skaffa en sån perfekt almanacka som Gullhjärta tipsade om för att få ännu mer ordning, för visst är det okej att ge sig själv en julklapp?

Jaja, nu blir det sängen så jag orkar plugga lite imorgon.

söndag 13 december 2009

Body


Fick beställning på en body i stl 68 men hade inget mönster så efter lite letande utan resultat så ritade jag ett eget. Här är resultatet, jag hoppas att den kommer passa till pojken.

fredag 11 december 2009

Blå tröja med bilar


En härligt mjuk tröja med ficka och ärmmuddar.
Stl 68, 125 kronor

tisdag 8 december 2009

Kjol till E



Så här fin blev kjolen på, var lite osäker på storleken men den passade perfekt.

Tröja



Under en shoppingrunda förra veckan kom jag över ett härligt gult tyg och nu blev det tröjor. Den ena är sydd med ärmmuddar (stl 92) och den andra blev med snörning vid halsen (stl 98).
Gul tröja med orange blommor på.

Tröja med mudd (stl 92) 120 kronor
Tröja med snörning (stl 98 & stl 86) 120 kronor

Intresserad? Skicka ett mail.

onsdag 2 december 2009

Jeanskjol





Jag fick för mig att jag skulle testa att sy en jeanskjol av en gardin ja fick tag i förra veckan. Det blev en kjol till min lillasyster (stl 134) som ska provas i kväll då vi åker till Småland.

Jeanskjol med dragkedja